Norlux Lighting Solutions

Ledig Stilling

Till vårt härliga Nordic Hospitality & Interior team, söker vi en lösningsorienterad och kundfokuserad:

Key Account Manager – Hospitality & Interior Sverige

Norlux är en komplett partner och leverantör av belysning. Vi fokuserar på att designa och skapa innovativa belysningskoncept anpassade till kundens behov. Med miljömedvetenhet i fokus tillverkar vi produkter som bidrar till energieffektiva lösningar. Totalt är vi ca 85 medarbetare i koncernen varav 16 i Sverige.  Vi är ett hårt arbetande prestigelöst gäng, som värdesätter humor, glädje och respekt samt har tillit till varandra.

Vår KAM ska framför allt arbeta med projekt i Sverige men då vårt Hospitality & Interior team jobbar nordiskt måste man vara förberedd på att bidra i projekt i hela Norden.

ARBETSUPPGIFTER

Norlux erbjuder ett stimulerande jobb i ett mycket expansivt företag där du kommer att arbeta med allt från konceptutveckling, offert- & orderhantering, leveransbevakning, projektkoordinering och kundsupport.

Du ska ta helhetsansvar för dina projekt. Du ska jobba med befintliga kunder samt med att etablera nya kundrelationer. Du ska även delta på olika sälgaktiviteter.

Vi söker en engagerad och ansvarstagande person som utför arbetsuppgifter på ett noggrant sätt. Du behöver ha en kundorienterad attityd och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med flera delar i ett projekt, allt från projekteringsfasen till leverans. Eftersom arbetsbelastningen emellanåt är hög med korta deadlines söker vi dig som kan arbeta effektivt i ett högt tempo. 

Du bör ha ett tekniskt och estetiskt intresse.

KVALIFIKATIONER

  • Tjänsten förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Har vana och kunskap att arbeta i Officepaketet, Visma Business är meriterande.
  • B körkort är ett krav.
  • Du kan jobba självständigt och strukturerat.
  • Erfarenhet från att jobba med hospitality projekt.
  • Kompetens inom belysning är en fördel.
  • Sälgerfarenhet är en fördel.

ARBETSPLATS

Vårt kontor i Mölndal eller enligt överenskommelse. En del resdagar ingår i jobbet, huvudsak i Sverige.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2023-03-20.

Rekryteringsprocessen startar så fort du har skickat in din ansökan. Vi går igenom ansökningarna löpande och är du en av de kandidater som bäst matchar kravprofilen kontaktar vi dig för en kort telefonintervju. Går du vidare i processen följer en fysisk intervju hos oss.

Ansökan skickas till:
frida.oddsdottir@norlux.com

Eventuella frågor om tjänsten kontakta