Markeder

Norlux leverer energieffektive belysningsløsninger. Vi er markedsleder innenfor butikkbelysning, hvor vi har våre røtter. Erfaring og kompetanse fra dette segmentet drar vi nytte av i de andre markedene vi opererer i. Vi er i dag en solid aktør også innenfor våre andre satsingsområder. Vårt mål er at Norlux skal ha løsninger for alle og en løsning for alt.

Se våre markeder

Norlux Retail

Retail

Garanterte salgsresultater med riktig belysning. Våre lysdesignere planlegger og lager kreative muligheter for å tiltrekke kunder samt skape de beste handleopplevelsene i butikk.

Les mer her

Commercial Project

Den første opplevelsen og et godt inntrykk er viktig. Planlagte og gode belysningsløsninger kompenserer for det naturlige lyset.

Les mer her

Horeca / Hospitality

Hospitality

Belysningen ønsker gjester velkommen. Tilpassede og designede belysningsløsninger skaper avslappende og behagelig stemning i hotell, restaurant, bar og cafe.

Les mer her

Norlux Interiør

Interior

Allsidig justerbar belysning skaper behag og fremhever interiøret. Stemning og atmosfære med varmt lys fremhever interiør og gir personlige opplevelser, en liten følelse av intim luksus.

Les mer her

Outdoor

Spennende og attraktiv belysning for trygge og estetiske utendørsområder som fremhever fasader, skilt, park og utendørs miljøer.

Les mer her

Norlux Light Management Systems

Light Management Systems

Light Management Systems har ett enkelt formål: Å skape smarte lysstyringsløsninger ved bruk av nyskapende teknologi.

Les mer her

Audio

Vi er ledende leverandører av komplette integrerte og tilpassede lys- og lydløsninger i premium boliger og kommersielle områder over hele Skandinavia.

Les mer her