Om oss

Norlux Lighting Solutions

En innovativ, ledende leverandør av komplette belysningsløsninger.

Norlux leverer belysningsløsninger til detaljhandel, kommersielle – og industrielle bygninger, hotell- og restaurantvirksomhet samt utendørsområder.

Norlux ble grunnlagt allerede i 1997. Vi er 85 ansatte som jobber målbevisst for å løse kundenes behov. Vi opplever solid vekst og har i løpet av de siste årene doblet omsetningen. I 2022 endte vi på 341 millioner NOK. Norlux er også tilstede i Sverige, Danmark og England med egne datterselskap. I Finland har vi en nær samarbeidspartner.  Vårt tette samarbeid med produksjonsenheter gjør at vi kan tilby svært energieffektive og bærekraftige løsninger basert på seneste teknologi.

Norlux Konseptuvikling

Konseptutvikling

Med utgangspunkt i vår lange og svært brede erfaring fra mange ulike bransjer er vi en god sparringspartner innen konseptutvikling. Våre medarbeidere har svært allsidig kompetanse innen både teknikk og design.

Vi kombinerer vår kompetanse innen forbrukeradferd og kunnskap om hvordan lys påvirker menneskets beslutningsprosesser med våre kunders tanker om hvordan de ønsker å bli oppfattet i markedet. Vår kunnskap bidrar til at våre kunder på en best mulig måte kan oppnå det de hadde håpet på, et selgende og økonomisk effektivt konsept.

Norlux Prosjektering

Prosjektering

Vår prosjektavdeling prosjekterer både lysplaner og elektroplaner. Vi har solid og mangfoldig erfaring fra de fleste typer prosjekter. Dette gjør oss i stand til å integrere belysning best mulig i både lokalet som helhet og i innredningen.

Takket være solid innsikt i installatørens hverdag er vi istand til å produsere lysplaner som gjør installasjonsarbeidet vesentlig mer effektivt. Dette sikrer en kostnadseffektiv installasjon og at konseptets ide blir virkelighet, hver gang.

Norlux Lysberegning

Lysberegning

Med generelt økende fokus på energieffektivisering blir lysberegning stadig viktigere. Alle våre armaturer leveres med Relux kombatible lysdata. Dette gjør det mulig å beregne antall armaturer og plassering av disse for å oppnå ønsket lysmengde og inntrykk.

Rapporter fra Relux som viser alt fra total mengde lys til lys per enkeltpunkt i lokalene. Rapportene kan også inkludere effektforbruk både totalt og per kvadratmeter i lokalet.

Logistikk

Norlux har et stort, moderne logistikksenter på ca. 3500 kvadratmeter hvor vi har Nordens største lager av lyskilder, armaturer og strømskinner. Vi «snur oss rundt» svært raskt for å tilfredsstille kundenes forventninger om raske og presise leveringer.

Vårt logistikksenter håndterer over 18 000 ordre per år, og vi holder beredskapslager av alt belysningsutstyr for våre kjedekunder. Vårt logistikkteam står på for kunden og tilpasser seg de fleste av uforutsette endringer som måtte inntreffe i prosjektleveranser. Lyskildebestillinger sendes stort sett samme – eller neste dag og til svært gunstige priser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Bli først oppdatert på våre nye produkter, prosjekter og andre kampanjer!

Vi vil aldri dele din e-post adresse med en tredjepart.
Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du selv måtte ønske.