Norlux

Outdoor

Vis vei i mørket, lys opp fasaden og fremhev detaljer. Utendørsbelysning kan ha både praktisk og dekorativ funksjon. Belysningen spiller stor rolle for hvordan du fremstår når det er mørkt ute. God utebelysning leder og inviterer kunden inn. God utebelysning gjør det enklere å parkere og finne fram. I mørket får det du velger å belyse ekstra stor oppmerksomhet, og gjør du de rette valgene, er potensialet stort for å tiltrekke flere kunder eller vise fram og bygge merkevaren. Norlux har produktene og kunnskapen for å lykkes med belysning utendørs.

Utendørsbelysning skal både skape inntrykk, gi en følelse av trygghet og sørge for tilstrekkelig mengde lys for ferdsel. Med løsninger fra Norlux får du optimale lysforhold med energieffektiv belysning som gir lave driftskostnader. Lysstyring og bruk av sensorer reduserer energiforbruket ytterligere. Vi leverer belysning for fasade, skilt, parkeringsplass, samferdsel, gate, tunnel, park, gangvei, kirker, trær og beplantning – for å nevne noe.

Vi har produkter som tåler et nordisk klima, og som er robuste nok til å tåle litt røff behandling. Produktene våre er nøye testet, og de sertifiseres med IP-grad og vandalklasse. I Norlux er vi bevisste på miljøpåvirkning og tar også hensyn til gjeldende krav om grad av lysforurensing.

Er du tilknyttet eller har oppdrag for idrettslag? Norlux leverer også belysning for arenaer, fotballbaner og treningsanlegg. Mange klubber har utdatert belysning som krever mye strøm. Potensialet for kostnadskutt er stort, og med høye strømpriser vil nedbetalingstiden være kort.

Få flere kunder med riktig utendørsbelysning. Mennesket følger lyset. Vi trekkes ikke mot butikker eller restauranter som ser mørke ut. Snakk med oss og få hjelp med din utebelysning.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Stian eller finn din kontaktperson her.

NORLUX PROSJEKT

Norlux Hospitality

Roots Wine Store & Bar

Roots Wine Store & Bar åpnet sin tredje vinbutikk og bar i København i mai 2021 i det nyutviklede boligområdet Teglholmen, midt i byens havneområde. Norlux har levert belysningen til lokalene.

Les mer om prosjektet

Vis flere prosjekter