Norlux

Light Management Systems

Norlux er i dag en av Nordens ledende leverandør av belysning. Som en naturlig forlengelse av vårt konsept, etablerte vi i 2018 en egen satsning på Light Management Systems (LMS) for å komplementere våre lysleveranser.

Light Management Systems (LMS) har ett enkelt formål: Å skape smarte løsninger for lysstyring ved bruk av nyskapende teknologi. Optimalisert lysstyring sørger for maksimal energibesparelse, komfort og produktivitet. Hos Norlux finner du LMS-løsningen som dekker dine behov. Vi tilbyr løsninger for ulike segmenter, med differensiert funksjonalitet, i forskjellige prisklasser. Norlux er stolte av å være sertifisert implementeringspartner med – og leverandør av Lutron Electronics, en av verdens ledende LMS aktører med fokus på høykvalitetsprodukter og LMS software. I tillegg er vi en av de største distributørene i Norge av Casambi og Aimotion produkter.

Alle prosjekter er unike. I ditt første møte med oss er vi derfor først og fremst rådgivere. Dialogen tar vi med oss videre til tegnebrettet, hvor vi skisserer inn lysstyringskomponenter for ditt prosjekt inn i dine planskisser. Som kunde av Norlux vil man ved implementering av systemet bli møtt av en våre teknikere som programmerer opp løsningen som spesifisert. En programmering kan være enkel og mer kompleks. Med våre løsninger kan man programmere lysstyring-scenarioer som trigges av ulike faktorer slik som eksempelvis en sensor, en parallell- eller overlappende lysscene, solforhold og mye mer.

Behovene vil alltid variere fra kunde til kunde, samtidig som våre erfarne og profesjonelle rådgivere har lang erfaring innen fagfeltet og kan anbefale standardiserte beste praksis prosesser innen ulike segmenter. I Norlux har vi som motto at der det leveres lys kan det også leveres lysstyring. Vi er størst på LMS innen kommersielle bygg, private hjem og Hospitality.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du lysstyring til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov – lite eller stort. Snakk med Lars Fredrik eller finn din kontaktperson her.

LIGHT MANAGEMENT SYSTEMS – PROSJEKTER

Norlux Showroom - Borgeskogen 32

Norlux Showroom

Besøk vårt showroom! I forbindelse med utbygging ved vårt hovedkontor, laget vi også nytt showroom. Her finner du et stort utvalg av sortimentet ferdig montert. Kom innom og se nærmere på produktene. Du kan også avtale omvisning for å lære mer om Norlux Wireless Connect eller andre av våre produkter og tjenester. Vi sees!
Les mer om prosjektet Norlux Showroom
Vis flere prosjekter