Norlux

Retail

Vi er en ledende og innovativ leverandør av komplette belysningsløsninger til Retail-markedet. Helt siden 1997 har vi jobbet for at du skal få den riktige belysningen til dine prosjekter. I dag samarbeider vi med, og er en foretrukken leverandør, til omtrent 100 nordiske kjeder innenfor blant annet dagligvare, sport, trevare og sko- og tekstil. Våre komplette belysningsløsninger finner du blant annet hos Coop, NorgesGruppen, Voice, KappAhl, Sport1 og Power.

Vi har et av Nordens største faglige miljøer som bistår med belysningsplaner, lysberegninger, visualiseringer, befaringer og forslag til konseptuelle løsninger. Før åpning sørger vi for at lysene i butikken stilles inn for optimal effekt.

Norlux liker både å utfordre kundene, men også å bli utfordret av kunden, slik at sluttproduktet skaper en god handle- og kundeopplevelse i butikk. I tillegg til gode lysforhold for kundene, skal lyset også optimaliseres for butikkens ansatte. Med installasjonsvennlig og energieffektiv belysning, forankret i solid prosjektering er Norlux din selvsagte partner innen butikkbelysning.

Vi har eget lager i Norge, med svært effektiv logistikk, noe som sikrer alle våre kunder raske og presise leveranser.

Ta kontakt med vår salgsavdeling, så hjelper vi deg med dine prosjekter!

Leif Roger Budeng-Larsen
Leif Roger Budeng-Larsen
Sales Manager, Retail Norway

+47 99 20 23 74
leif.budeng-larsen@norlux.com

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Leif Roger eller finn din kontaktperson her.

RETAIL PROSJEKTER

Olympia Sport

Olympia Sport

Vi gratulerer Olympia Sport med nye flotte lokaler. Norlux hadde gleden av å levere belysningen da en av Norges største frittstående sportsbutikker skulle flytte på seg. Se bildene og bli med på en tur rundt i lokalene.
Les mer om prosjektet Olympia Sport
Coop Mega Slependen

Coop Mega Slependen

Fra gammelt til nytt. Norlux har tatt del i oppgraderingen av Coops butikk på Slependen. Gamle lysrørarmaturer og halogen/metallhalogen spotlights er byttet ut, og butikken er oppgradert til Coops supermarkedkonsept, Coop Mega. I kjedens flotteste butikker tilbys et stort vareutvalg, lokalmat og ferskvarer som fisk, kjøtt og bakervarer. Norlux har levert belysningskonsept og løsninger som følger butikkens profil.
Les mer om prosjektet Coop Mega Slependen
Vis flere prosjekter