Referanser

Norlux har et høyt kunnskapsnivå og bred erfaring gjennom vår sterke posisjon som markedsleder. Innenfor vår kundebase har vi svært sterke aktører i det nordiske markedet. Disse svært sterke merkevarene representerer ulike sektorer av detaljhandel som dagligvarebutikker, sportsforretninger, forbrukerelektronikk, skobutikker, bilforhandlere, apotek, klesforretninger og byggevarekjeder. Vi jobber tett sammen med våre kunder ved å tilby vår deltakelse i hele prosessen fra konseptutvikling til finjustering av lysinstallasjonen i butikk.

Kontakt oss og hør hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Norlux Retail

7-Eleven København Lufthavn

7-Eleven åpnet sin nye butikk på København Lufthavn Kastrup i januar 2023. Her tilbyr de kvalitetsprodukter til resisende og ansatte ved terminal 2. Vårt Retail-team i Danmark leverer belysningskonsepter og lysplaner for 7-Eleven.

Les mer om prosjektet

Norlux Interiør

Arkitekttegnet enebolig

Norlux ble engasjert for å utarbeide lysplaner til denne moderne praktboligen i Nøtterøy-skjærgården. Kunden ønsket et luksuriøst, ryddig utrykk med et hint av hotellfølelse. Dette ble løst med stramme linjer og en ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus.

Les mer om prosjektet

Norlux Retail

Power Rud

Power Rud er Nordens største Power butikk og som belysningsleverandør for kjeden, har Norlux hatt den store glede av å levere belysningen til hele butikken!

Les mer om prosjektet

Norlux Interiør

Privat Leilighet, Stockholm

I dette konseptet var ønsket fra kunden å lage en lyssetting som var varm, velkommende, dramatisk, spennende og helt fri fra blending. Enfas -skinnen i systemet sitter en liten avstand fra tak for å skape et mer luftig inntrykk.

Les mer om prosjektet

Norlux Retail

Champion Brand Store

Champions Brand Store i Stockholm er den første av sitt slag i Norden – med ekte Brooklynfølelse!

Les mer om prosjektet

Norlux Retail

Sarek

Det nye varemerket Sarek har som sin visjon å skape en opplevelse som tar med deg hele veien ut i naturen. I dette konseptet har vi i Norlux levert en helhetsopplevelse der vi også har inkludert lyddesign og duft.

Les mer om prosjektet

Norlux Retail

Under Armour

I kombinasjon med avslappende kontraster og spennende lyseffekter i innredningen, har vi hjulpet med å skape en butikkopplevelse som løfter Under Armours varemerke. Arbeidet med å få en optimal og fin lyssetting i prøverommet gjorde vi med godt avblendende lyskilder og lys bak speilene.

Les mer om prosjektet

Norlux Hospitality

CHiÔi Restaurant

Oppdraget for restauranten CHiÔi i Stockholm var å skape en stemningsfull og varmt velkommen resturantopplevelse der lyset skulle være blendet og løfte lokalets atmosfære.

Les mer om prosjektet

Norlux Hospitality

Roots Wine Store & Bar

Roots Wine Store & Bar åpnet sin tredje vinbutikk og bar i København i mai 2021 i det nyutviklede boligområdet Teglholmen, midt i byens havneområde. Norlux har levert belysningen til lokalene.

Les mer om prosjektet

Norlux Commercial Project

Korniveien 3

Korniveien 3 er et kontor og lagerbygg på Barkåker, utenfor Tønsberg, hvor byggefirmaet iBygg AS holder til. Belysningen skulle være en kombinasjon av «noe kult» i kontordelen og funksjonelt i lagerdelen.

Les mer om prosjektet

Norlux Retail

Toyota Norge Fotoramme

Godt lys er alfa omega når det kommer til fotografi – og spesielt viktig er det at en bil tar seg godt ut når man skal fotografere en bil før den legges ut til salgs. Norlux har levert løsning med fotoramme som gir godt lys fra alle vinkler, som gjør det svært egnet til fotografering av biler Toyota Norge skal legge ut til salg.

Les mer om prosjektet

Norlux Retail

Vinmonopolet Grünerløkka

Bygget i Nordre Gate 16 i Oslo er et verneverdig bygg som Vinmonopolet overtok etter den klassiske kafeen «Beckers», som holdt til i et av Grünerløkkas eldste hus. Her ble det derfor laget et konsept som stod i stil til det gamle.

Les mer om prosjektet

Norlux Retail

Sport 1 Snø

Norlux er leverandør av butikkbelysning til Sport 1 kjeden, og vi er stolte av å ha levert belysningen til Sport 1 SNØ. Butikken er kanskje den flotteste sportsbutikken i landet akkurat nå. Med et areal på hele 2000kvm omtales Sport 1 SNØ som Norges råeste prøverom!

Les mer om prosjektet