Referanser

I Norlux har vi et høyt kunnskapsnivå og bred erfaring i kraft av vår posisjon som markedsleder. I vår kundebase finnes en lang rekke store aktører i det nordiske markedet. Disse sterke merkevarene representerer ulike sektorer av detaljhandel som dagligvarebutikker, sportsforretninger, forbrukerelektronikk, skobutikker, bilforhandlere, apotek, klesforretninger og byggevarekjeder. Vi jobber tett sammen med våre kunder ved å tilby vår deltakelse i hele prosessen fra konseptutvikling til finjustering av lysinstallasjonen i butikk. Her er et lite utvalg av ulike referanseprosjekter.

Kontakt oss og hør hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Norlux Showroom - Borgeskogen 32

Norlux Showroom

Besøk vårt showroom! I forbindelse med utbygging ved vårt hovedkontor, laget vi også nytt showroom. Her finner du et stort utvalg av sortimentet ferdig montert. Kom innom og se nærmere på produktene. Du kan også avtale omvisning for å lære mer om Norlux Wireless Connect eller andre av våre produkter og tjenester. Vi sees!
Les mer om prosjektet Norlux Showroom
Northland Stortorvet

Northland Stortorvet

Bli med innenfor dørene hos Northland – en nyåpnet kaffe- og matbar ved Stortorvet i Oslo. Northland er kjent som baguettespesialist på flyplasser. Nå utvides konseptet. Kundene tilbys raske «grab and go» måltider, samtidig frister Northland med sittegrupper og servering av et bredt utvalg kvalitetsretter. Norlux er stolte av å levere stemningsskapende og funksjonell belysning til konseptet.
Les mer om prosjektet Northland Stortorvet
Noahs Roskilde

Noahs Roskilde

Gourmet take-away på jernbanestasjonen – et spennende samarbeid mellom DSB og Noahs. Norlux er stolte av å ha bidratt med belysningsløsninger til det nye konseptet i Danmark. Den første restauranten åpner på Roskilde stasjon. Se resultatet her.
Les mer om prosjektet Noahs Roskilde
Olympia Sport

Olympia Sport

Vi gratulerer Olympia Sport med nye flotte lokaler. Norlux hadde gleden av å levere belysningen da en av Norges største frittstående sportsbutikker skulle flytte på seg. Se bildene og bli med på en tur rundt i lokalene.
Les mer om prosjektet Olympia Sport
Coop Mega Slependen

Coop Mega Slependen

Fra gammelt til nytt. Norlux har tatt del i oppgraderingen av Coops butikk på Slependen. Gamle lysrørarmaturer og halogen/metallhalogen spotlights er byttet ut, og butikken er oppgradert til Coops supermarkedkonsept, Coop Mega. I kjedens flotteste butikker tilbys et stort vareutvalg, lokalmat og ferskvarer som fisk, kjøtt og bakervarer. Norlux har levert belysningskonsept og løsninger som følger butikkens profil.
Les mer om prosjektet Coop Mega Slependen
Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Vi har hatt stor glede av å ta del i prosjektet, og vi er stolte av vårt bidrag. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Les mer om prosjektet Nedre Langgate 19
Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Oppdragsgiver ønsket et bygg med hotellfølelse i alle deler av bygget – både korridorer og oppholdsrom. Se hvordan vi løste oppgaven.
Les mer om prosjektet Hogsnes Helsehus