Referanser

I Norlux har vi et høyt kunnskapsnivå og bred erfaring i kraft av vår posisjon som markedsleder. I vår kundebase finnes en lang rekke store aktører i det nordiske markedet. Disse sterke merkevarene representerer ulike sektorer av detaljhandel som dagligvarebutikker, sportsforretninger, forbrukerelektronikk, skobutikker, bilforhandlere, apotek, klesforretninger og byggevarekjeder. Vi jobber tett sammen med våre kunder ved å tilby vår deltakelse i hele prosessen fra konseptutvikling til finjustering av lysinstallasjonen i butikk. Her er et lite utvalg av ulike referanseprosjekter.

Kontakt oss og hør hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Vi har hatt stor glede av å ta del i prosjektet, og vi er stolte av vårt bidrag. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Les mer om prosjektet Nedre Langgate 19
Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Oppdragsgiver ønsket et bygg med hotellfølelse i alle deler av bygget – både korridorer og oppholdsrom. Se hvordan vi løste oppgaven.
Les mer om prosjektet Hogsnes Helsehus
Stue

Arkitekttegnet enebolig

Norlux ble engasjert for å utarbeide lysplaner til denne moderne praktboligen i Nøtterøy-skjærgården. Kunden ønsket et luksuriøst, ryddig utrykk med et hint av hotellfølelse. Dette ble løst med stramme linjer og en ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus.
Les mer om prosjektet Arkitekttegnet enebolig
Norlux Retail

Sarek

Det nye varemerket Sarek har som sin visjon å skape en opplevelse som tar med deg hele veien ut i naturen. I dette konseptet har vi i Norlux levert en helhetsopplevelse der vi også har inkludert lyddesign og duft.
Les mer om prosjektet Sarek
Under Armour Stockholm

Under Armour

I kombinasjon med avslappende kontraster og spennende lyseffekter i innredningen, har vi hjulpet med å skape en butikkopplevelse som løfter Under Armours varemerke. Arbeidet med å få en optimal og fin lyssetting i prøverommet gjorde vi med godt avblendende lyskilder og lys bak speilene.
Les mer om prosjektet Under Armour