Norlux

Interiør

Norlux er en ledende og innovativ leverandør av interiørbelysning. Helt siden 1997 har vi jobbet kontinuerlig for at du skal få den beste belysningen. Uansett hvilket prosjekt du jobber med, er Norlux din selvsagte leverandør av belysning på interiørmarkedet.

Lys påvirker oss mer enn vi tror, og valg av interiørbelysning er derfor både krevende og viktig for å skape den rette atmosfæren. Vår salgsavdeling står klar for å veilede deg, og utarbeide en god lys plan sammen med deg. Norlux sine løsninger sørger for at du får den riktige løsningen basert på riktig teknologi, smarthus og energibesparende belysning.

I tillegg til at lyset påvirker trivsel, livsglede og humør er det også en meget viktig del for å skape de riktige stemningene i hjemmet vårt. Vi kan ved hjelp av en gjennomtenkt lysplan påvirke rommet både visuelt og funksjonelt.

Norlux er distributør på designbelysning fra de anerkjente italienske produsentene Artemide og Vistosi.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med dine prosjekter!

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Frida, eller finn din kontaktperson her.

INTERIØR PROSJEKT

Norlux Interiør

Arkitekttegnet enebolig

Norlux ble engasjert for å utarbeide lysplaner til denne moderne praktboligen i Nøtterøy-skjærgården. Kunden ønsket et luksuriøst, ryddig utrykk med et hint av hotellfølelse. Dette ble løst med stramme linjer og en ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus.

Les mer om prosjektet

Vis flere prosjekter