Norlux

Interior

Lys påvirker oss mer enn vi tror. Lys har innvirkning på trivsel, livsglede og humør. Med god interiørbelysning skaper du rom med god atmosfære som er behagelige å oppholde seg i – rom som gir glede, velvære og energi. Norlux har kunnskap og produkter for å skape rom hvor lyset både er funksjonelt og stemningsskapende. Vi prosjekterer og leverer interiørbelysning til eksempelvis utbyggere og premium boliger.

Valg av interiørbelysning er krevende og viktig for å skape den rette atmosfæren. Vi veileder, kommer med forslag, drøfter og arbeider fram en god og gjennomtenkt lysplan sammen med deg. Vi følger interiørtrender tett, og vi tilbyr dekorativ belysning fra eget sortiment og fra våre partnere. Ved behov samarbeider vi også med interiørarkitekter for å sikre et optimalt resultat for dine rom.

Norlux er distributør av belysning fra de anerkjente leverandørene Artemide og Vistosi – med ikonisk design og lange tradisjoner.

Hos oss får du energieffektiv belysning basert på seneste teknologi. Vi har også løsninger for lysstyring, programmering av scener for ulike settinger, solavskjerming og løsninger for lyd.

Snakk med oss om ditt interiørprosjekt. Vi hjelper deg.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Frida, eller finn din kontaktperson her.

INTERIOR PROSJEKT

Stue

Arkitekttegnet enebolig

Norlux ble engasjert for å utarbeide lysplaner til denne moderne praktboligen i Nøtterøy-skjærgården. Kunden ønsket et luksuriøst, ryddig utrykk med et hint av hotellfølelse. Dette ble løst med stramme linjer og en ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus.
Les mer om prosjektet Arkitekttegnet enebolig
Vis flere prosjekter