Norlux

Commercial Project

Større bygg forbruker mye energi. Samtidig er også potensialet for besparelser stort. I Norlux jobber vi for å gi deg det siste innen energieffektiv belysning. Avdelingen Commercial Project håndterer prosjekter som omfatter offentlige bygg, kontorer, næringsbygg, lagerlokaler, produksjonsanlegg, skoler og helseinstitusjoner.

Høye strømpriser og økt fokus på bærekraft stiller stadig høyere krav til belysning. Vi kan prosjektere belysningsløsninger som følger kravene til BREEAM-NOR – Norges fremste miljøsertifiseringssystem for bygg. Faktorer som dagslys, utsyn, blendingskontroll, måling av energiforbruk, lysforurensning, høyfrekvent belysning, interne og eksterne lysnivåer, lyssoner og lysstyring tas med i beregningen når våre lysdesignere setter opp lysplaner.

Vi er opptatt av at våre løsninger skal følge tekniske krav fra oppdragsgiver. Vi leverer optimal driftsbelysning. Samtidig ønsker vi at moderne lysdesign med god produktsammensetning og spill mellom lys og skygge skal skape en innbydende og behagelig atmosfære for ansatte, besøkere og brukere av byggene vi prosjekterer.

Bruker du fortsatt lysrør? Ved siden av prosjektering av nybygg, er konvertering til LED og utskifting av armaturer med lysrør høyaktuelt i Commercial-segmentet. Veldig mange bruker lysrør som nå går ut av produksjon og fases ut. Vi har erstatningsproduktene klare, og vi kan bidra med nye løsninger eller oppgradering av eksisterende anlegg. Les mer om utfasing av lysrør her.

Energieffektive belysningsløsninger fra Norlux bidrar til forutsigbarhet med tanke på drift og vedlikehold. Når du velger oss kan du være sikker på at du får den beste løsningen til ditt prosjekt. Med et av Nordens største faglige miljøer er vi din selvsagte belysningspartner!

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Lars Fredrik eller finn din kontaktperson her.

COMMERCIAL PROSJEKTER

Gullhaug Torg 5

Gullhaug Torg 5

Norlux leverer belysningsløsninger for moderne, grønne bygg. Sentralt i Nydalen finner du Gullhaug Torg 5 – et fremtidsrettet kontorbygg på 13400 m² fordelt på 6 etasjer. Bærekraftsnivå er i fokus, og bygget er sertifisert BREEAM-NOR Excellent og energiklasse A. Se hvordan Norlux bidrar med energieffektiv belysning.
Les mer om prosjektet Gullhaug Torg 5
Norlux Showroom - Borgeskogen 32

Norlux Showroom

Besøk vårt showroom! I forbindelse med utbygging ved vårt hovedkontor, laget vi også nytt showroom. Her finner du et stort utvalg av sortimentet ferdig montert. Kom innom og se nærmere på produktene. Du kan også avtale omvisning for å lære mer om Norlux Wireless Connect eller andre av våre produkter og tjenester. Vi sees!
Les mer om prosjektet Norlux Showroom
Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Vi har hatt stor glede av å ta del i prosjektet, og vi er stolte av vårt bidrag. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Les mer om prosjektet Nedre Langgate 19
Vis flere prosjekter