Norlux

Commercial Project

Større bygg forbruker mye energi. Samtidig er også potensialet for besparelser stort. I Norlux jobber vi for å gi deg det siste innen energieffektiv belysning. Vår avdeling for Commercial Project håndterer prosjekter som omfatter offentlige bygg, kontorer, næringsbygg, lagerlokaler, produksjonsanlegg, skoler og helseinstitusjoner.

Høye strømpriser og økt fokus på bærekraft stiller stadig høyere krav til belysning. Vi kan prosjektere belysningsløsninger som følger kravene til BREEAM-NOR – Norges fremste miljøsertifiseringssystem for bygg. Faktorer som dagslys, utsyn, blendingskontroll, måling av energiforbruk, lysforurensning, høyfrekvent belysning, interne og eksterne lysnivåer, lyssoner og lysstyring tas med i beregningen når våre lysdesignere setter opp lysplaner.

Vi er opptatt av at våre løsninger skal følge tekniske krav fra oppdragsgiver. Vi leverer optimal driftsbelysning. Samtidig ønsker vi at moderne lysdesign med god produktsammensetning og spill mellom lys og skygge skal skape en innbydende og behagelig atmosfære for ansatte, besøkere og brukere av byggene vi prosjekterer.

Bruker du fortsatt lysrør? Ved siden av prosjektering av nybygg, er konvertering til LED og utskifting av armaturer med lysrør høyaktuelt i Commercial-segmentet. Veldig mange bruker lysrør som nå går ut av produksjon og fases ut. Vi har erstatningsproduktene klare, og vi kan bidra med nye løsninger eller oppgradering av eksisterende anlegg. Les mer om utfasing av lysrør her.

Energieffektive belysningsløsninger fra Norlux bidrar til forutsigbarhet med tanke på drift og vedlikehold. Når du velger oss kan du være sikker på at du får den beste løsningen til ditt prosjekt. Med et av Nordens største faglige miljøer er vi din selvsagte belysningspartner!

Jørn Karlsen
Jørn Karlsen
Sales Engineer, Commercial Project

+47 41 85 02 12
jorn.karlsen@norlux.com

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Jørn eller finn din kontaktperson her.

COMMERCIAL PROSJEKTER

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Vi har hatt stor glede av å ta del i prosjektet, og vi er stolte av vårt bidrag. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Les mer om prosjektet Nedre Langgate 19
Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Oppdragsgiver ønsket et bygg med hotellfølelse i alle deler av bygget – både korridorer og oppholdsrom. Se hvordan vi løste oppgaven.
Les mer om prosjektet Hogsnes Helsehus
Korniveien 3

Korniveien 3

Korniveien 3 er et kontor og lagerbygg på Barkåker, utenfor Tønsberg, hvor byggefirmaet iBygg AS holder til. Belysningen skulle være en kombinasjon av «noe kult» i kontordelen og funksjonelt i lagerdelen.
Les mer om prosjektet Korniveien 3
Vis flere prosjekter