Norlux

Hospitality

Hvordan skape den rette stemningen for gjestene dine? Ulike hensyn vektlegges ved valg av belysning til ulike rom og settinger. I Hospitality-segmentet er balansen mellom funksjon og estetikk viktig. Lun og dempet stemning vil få gjestene til å slappe av og trives, og innbydende dekorativ belysning og spill mellom lys og skygge gjør restaurantbesøket til en god opplevelse. Samtidig skal belysningen skape gode arbeidsforhold for de ansatte, og den skal være enkel å betjene. Vi hjelper deg med å velge de rette kombinasjonene for å skape et unikt belysningsmiljø.

Norlux leverer komplette belysningsløsninger til hotell- og restaurantbransjen. Når du velger oss som leverandør vil du alltid få den beste løsningen til dine behov. Innenfor Hospitality-segmentet finnes ulike markeder som alle krever ulike løsninger. Snakk med oss. Sammen utarbeider vi en komplett lysplan og konsept for ditt prosjekt.

Har du et prosjekt med behov for belysning? Vi har kunnskapen og løsningene til dine utfordringer. Med installasjonsvennlig og energieffektiv belysning, forankret i solid prosjektering, er vi din selvsagte partner innen belysning.

Norlux er distributør av designbelysning fra de anerkjente italienske produsentene Artemide og Vistosi.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Frida, eller finn din kontaktperson her.

HOSPITALITY PROSJEKTER

Vis flere prosjekter