Norlux

Hospitality

Hvilket er det beste lysnivået på hotellrommet? En lun stemning vil få gjestene til å slappe av. Innbydende belysning i restauranter gjør kundeopplevelsen bedre. I tillegg skal belysningen skape gode arbeidsforhold for de ansatte. I vårt sortiment finnes det en mengde ulike kombinasjoner for å skape et unikt belysningsmiljø.

Vi leverer komplette belysningsløsninger til hotell- og restaurantbransjen. Når du velger Norlux som leverandør vil du alltid få den beste løsningen til dine behov. Innenfor Hospitality-segmentet finnes ulike markeder som alle krever ulike løsninger. Sammen med kundene utarbeider vi en komplett lysplan og konsept for ditt prosjekt.

Norlux er distributør av designbelysning fra de anerkjente italienske produsentene Artemide og Vistosi.

Vi har løsningene og kunnskapen til dine spennende utfordringer. Med installasjonsvennlig og energieffektiv belysning, forankret i solid prosjektering, er vi din selvsagte partner innen belysning.

Ta kontakt med vår salgsavdeling så hjelper vi deg med ditt neste prosjekt.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Frida, eller finn din kontaktperson her.

HOSPITALITY PROSJEKT

Norlux Hospitality

Chioi Restaurant Stockholm

En vietnamesisk restaurant i hjertet av Stockholm med en moderne stilart som krever moderne og gjennomtenkt belysning. Norlux har levert en moderne og energieffektiv belysningsløsning til restauranten.

Les mer om prosjektet

Vis flere prosjekter