Dags att byta till LED-armaturer

Utfasning av lysrör

2023-08-24: ett datum att lägga på minnet!

Då träder ett förbud i kraft som innebär att T5- & T8-lysrör fasas ut från den europeiska marknaden. Det tidigare undantaget gällande kvicksilver i ljuskällor förbjuds i enlighet med EU-direktivet (RoHs). Det innebär att T5- & T8-lysrör inte får produceras.

Byt ut din belysning nu. Med Norlux mycket energieffektiva armaturer och med rätt ljus på rätt plats kan vi sänka Er energikostnad för belysning med minst halva priset.

Läs mer om utfasningen här.

Vad gäller vid ombyggnad av befintliga armaturer för ersättning av lysrör till LED-ljuskällor?

Läs om Elsäkerhetsverkets föreskrifter här.

Låter det krångligt?
Vi hjälper Er att framtidssäkra Er belysning med hållbar energiförbrukning och samtidigt skapa en säljande butik.

Med Norlux mycket energieffektiva armaturer och med rätt ljus på rätt plats kan vi sänka Er energikostnad för belysning med minst halva priset. Norlux sortiment berörs inte av dom nya direktiven, våra produkter är uteslutande med integrerade LED-moduler för optimalt ljusflöde med en låg energiförbrukning och till rätt pris. Vi samarbetar med kända komponenttillverkare som Philips, Osram och Tridonic för att få det bästa av LED-moduler och drivdon.

Vi har ett stort kontaktnät av installatörer runt om i Sverige som kan bistå med montage och som vet hur det är att arbeta i en öppen butik med hänsynstagande till Era kunder i butiken.

Vid frågor och önskemål om butiksbesök, vänligen kontakta oss på 031-707 05 00 eller sweden@norlux.com

Frågor om utfasningen? Kontakta mig.