Norlux Retail

Fjällräven Brand Store

Vi gratulerer Fjällräven Brand Store med oppgraderte lokaler. Det var viktig for Fjällräven at butikken skulle bli enda mer synlig i bybildet. Vi er stolte av at Norlux ble valgt som leverandør av belysningen. Med moderne LED-belysning og riktig lysinnstilling har denne butikken fått en facelift som den fortjener.

Midt på Karl Johan ligger Skandinavias største offisielle Fjällräven Brand Store. Her finner du to etasjer med klær og utstyr for friluftselskere, voksestasjon og reparasjonsservice. Årlig passerer hundre tusener av folk butikken. Riktig belysning i utstillingsvinduer og i lokalene gjør at flere kunder ledes inn i Fjällrävens flagship store.

Gjennomgående i hele butikken er det benyttet skinnemonterte spotlights nedhengt fra himling. Valget falt på den energieffektive Rod Midi Spotlight. Løsningen kombinerer god grunnbelysning og punktbelysning av utstilte varer.

Les mer om Norlux Retail her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med oss eller finn din kontaktperson her.

PRODUKTER FRA DETTE PROSJEKTET

Spotlights

Rod Midi Spotlight

Pendellamper

Cafe 30 Pendel

SE FLERE PROSJEKTER

Vis flere prosjekter