Light Management Systems

Norlux Wireless Connect

Vi lanserer Norlux Wireless Connect – et banebrytende og prisgunstig system for energibesparelse og lysstyring. I vårt system kombinerer vi svært energieffektive armaturer med det seneste innen sensorteknologi og trådløs kommunikasjon. Legg til tidsbesparende installasjon og enkel app-styring, og du har en eksepsjonelt god belysningsløsning – faktisk så god at du kan spare opptil 90% energi sammenlignet med eldre belysningsanlegg.

Gjør eldre lysanlegg smarte

Norlux Wireless Connect er en optimal løsning for rehabilitering av belysningsanlegg. Lysstyringen krever ingen ekstra kabling. Bytt kun ut eldre armaturer med nye armaturer klargjort for Norlux Wireless Connect, og du får en smart og moderne belysningsløsning. Når systemet er klargjort, er alt du trenger en mobiltelefon med Norlux Wireless Connect app.

Reduserer energiforbruket

Med Norlux Wireless Connect dannes mesh-nettverk av armaturer i sensorstyrte soner. Når en sensor trigges, vil alle armaturer i samme sone tennes. Ved at lyset kun er på ved behov, reduseres energiforbruket betraktelig. Denne funksjonaliteten gjør Norlux Wireless Connect til et ideelt system for blant annet garasjeanlegg og parkeringshus.

Armaturene i seg selv reduserer energiforbruket med opptil 60% sammenlignet med eldre anlegg. Legger du til styring med Norlux Wireless Connect, er du helt oppe i 90% besparelse. Med et så stort kutt i energiforbruk, vil en oppgradering til Norlux Wireless Connect være en investering som fort tjenes inn og blir lønnsom.

Norlux Wireless Connect betjenes via egen app.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du lysstyring til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Lars Fredrik eller finn din kontaktperson her.

Brukervennlig

Med Norlux Wireless Connect adresserer du lamper individuelt eller i grupper ved bruk av Bluetooth® Low Energy Mesh 4.2 & 5.0 protokollene. Styring og programmering gjøres enkelt ved hjelp av mobil eller nettbrett og Norlux Wireless Connect app.

Mesh-nettverket har en rekkevidde på opp til 50 meter mellom nodene og det trengs ikke internettilgang for programmering i App-en.

Sikkert

Norlux Wireless Connect App bruker datakryptering for å sikre mesh-nettverkssikkerhet. Konfigurasjonen blir lagret i en kryptert QR kode, nodene i nettverket er kun tilgjengelige via Norlux Wireless Connect App med riktig QR kode.

Optimalisert lysutbytte

Lysstyring på armaturnivå referer til en type lysstyringssystem hvor hver enkelt lampe
er utstyrt med egen kontrollenhet med integrert sensor, noe som muliggjør uavhengig kontroll på lampenivå. Lampene oppdager bevegelse og kan justere lysutbytte basert på dagslysinnfall for å gi komfort, sikkerhet og energisparing.

Patentert Gateway-fri koblingsmodus

Norlux Wireless Connect kobling
PRODUKTER SOM KAN LEVERES MED NORLUX WIRELESS CONNECT

Industri og arena

Ufo U High Bay 100/80/60W

Industri og arena

Ufo U High Bay 200/150/120W

Industri og arena

Stream Y

Industri og arena

C Line

Belysning næring

Universal G2

Industri og arena

Orion G2