Norlux Interior

Arkitekttegnet enebolig

Norlux leverer løsninger for boliger i premium-segmentet. Her ble vi engasjert for å utarbeide lysplaner til denne moderne praktboligen i Nøtterøy-skjærgården. Se hvordan vi løste oppdraget.

Se video av boligen her

Kunden kom til oss og ønsket hjelp med lysdesign og spennende produkter til sitt nye hus. Vi hadde et møte med kunde for å bli kjent med personene, drømmene, visjonene og orientere oss om prosjektet. Jo flere detaljer vi får, jo mer spisset vil lysplanen og produktene være. I dette tilfelle var det et prosjekt av svært høy standard og ønske om en moderne, trivelig og funksjonell enebolig.

Kunden ønsket et luksuriøst, ryddig utrykk med et hint av hotellfølelse. Dette ble løst med stramme linjer og ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus.

Av produkter som er brukt, kan vi nevne den tekniske og allsidige Zoom Recessed over kjøkkenøy, i kombinasjonen av den stramme, tilbaketrukkene armaturen Cold og den mer synlige Tania Mini Basic.

Eiendommen har sjeldent flotte egenskaper. Boligen har en fantastisk beliggenhet på naturtomt ved havet med strand og skog. Når du kommer inn fjorden med båt på kvelden flyter huset på et svakt gyllent lys fra indirektebelysning plassert rett over husets grunnmur. Vi har benyttet vegetasjonsbelysning mot de store erverdige eiketrærne. Spillet mellom lys og skygge har vært viktig i planleggingen av utendørsområdet.

Les mer om Norlux Interior her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Vibeke eller finn din kontaktperson her.

SE FLERE PROSJEKTER

Vis flere prosjekter