Norlux Hospitality

Northland Stortorvet

Bli med innenfor dørene hos Northland – en nyåpnet kaffe- og matbar ved Stortorvet i Oslo. Northland er kjent som baguettespesialist på flyplasser. Nå utvides konseptet. Kundene tilbys raske «grab and go» måltider, samtidig frister Northland med sittegrupper og servering av et bredt utvalg kvalitetsretter. Norlux er stolte av å levere stemningsskapende og funksjonell belysning til konseptet.

Pendellampen Alba, montert i gruppe med ulike størrelser, setter en varm og imøtekommende stemning ved inngangspartiet.

Videre innover i lokalet finner vi de stilrene pendlene Orb i kombinasjon med spotlighten Zoom Mini. Over sofaen finner vi kunst til salgs. Zoom Spotlights er vår anbefaling i gallerier, og Zoom Mini var et naturlig valg også her.

Bordflater langs vinduene lyses opp av den diskrete pendelen Tony, som gir godt lys uten å sjenere eller å sperre utsynet til bylivet utenfor.

Toalettområdet oppleves som eksklusivt og avdempet. Belysningen skaper en behagelig atmosfære, og vegglampen Mirach i sort og gull står fram som et spennende og dekorativt element.

Les mer om Hospitality her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Henrik eller finn din kontaktperson her.

PRODUKTER FRA DETTE PROSJEKTET

Pendellamper

Alba Pendant

Pendellamper

Orb Pendant Brass 250

Pendellamper

Orb Pendant Brass 180

Pendellamper

Tony Pendant

Mirach Black

Vegglamper

Mirach Black/Gold

Zoom Spotlight

Zoom Mini Spotlight Black

Downlights

Zoom Recessed Black

Downlights

Ceto Fixed Downlight

SE FLERE PROSJEKTER

Vis flere prosjekter