Norlux Hospitality

Rudskogen Motorsenter

Norlux er stolt leverandør av belysning til Rudskogen Motorsenter – Norges hovedanlegg for motorsport. Se hvordan vi løste belysningen til Rudskogens nye restaurant og konferansesenter.

Anlegget på Rudskogen har nylig fått omfattende oppgraderinger. Der det tidligere kun var telt for bevertning, er det nå flotte nybygg som står mer i stil med den storslåtte banen.

Lysplanen for senteret bidrar til å binde sammen og skape en rød tråd i bruksområdet for anlegget og byggets innvendige arkitektur.

I restauranten skal alt fra mekanikere til oljesheiker føle seg velkommen. Her spiller vi på elementer, former og materialer som gir assosiasjoner til motorsport.

Det er hjulformede Khan-pendler og lamper med industrielt og rustikt preg. På bordene benyttes batterilamper som samles inn og lades på ladebrett på kvelden. Det er også laget en fleksibel løsning med Zoom spotlights i en rektangulær ramme. Ved behov kan disse belyse eksempelvis en bil på utstilling i restauranten.

I disker skaper LED-striper stemningsfull, indirekte belysning, og overflatene lyses opp av Tony Plus pendler. Formene henter inspirasjon fra eksosanlegg på en motorsykkel.

På toalettene gir Liila vegglamper et spennende og dekorativt lysspill.

Til trappen har vi en Tier vegglampe – spesiallaget hos italienske Vistosi og formet for å gi assosiasjoner til en motorsportbane.

Konferansesenteret består av et styrerom, to konferanserom, event pitboks og presserom. Relax LED-panelene i konferanserommene er spesiallakket for å gå i ett med taket og gir en illusjon av fartsstriper.

I styrerommet finner vi den majestetiske Column pendellampen som, med sin runde utforming, minner om hjul sett fra siden. Belysningen i styrerommet kompletteres av Cold 5 downlights som grunnbelysning og Zoom Recessed rettet mot maleri.

Les mer om Hospitality her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med oss eller finn din kontaktperson her.

PRODUKTER FRA DETTE PROSJEKTET

Pendel

Khan Ceiling Lamp Grey Iron

Pendel

Column Pendant Carbon

Pendel

In The Tube Pendant Gold

Vegglampe

Liila 1 Medium Bronze

Vegglampe

Alice Wall Lamp Bronze

Vegglampe

Vistosi Tier Wall OTV

Bordlampe

Nice Table Lamp Rust

Vegglampe

Telal Industrial Brass Factory Wall

Spotlight

Zoom Spotlight

Spotlight

Zoom Mini Spotlight

Pendel

Tony Plus Pendant

Spotlight

Tania Mini Spotlight

Downlight

Ceto Fixed Downlight

Downlight

Zoom Recessed Downlight

Baderom

Hali Baderomsarmatur

Downlight

Phoenix Surface Downlight

Kontor

Benu Office DALI

Downlight

Cold 5 Downlight

Downlight

Cold 10 Downlight

Innfelt armatur

LED-Panel Relax

SE FLERE PROSJEKTER

Vis flere prosjekter