Norlux Retail

Coop Mega Slependen

Fra gammelt til nytt. Norlux har tatt del i oppgraderingen av Coops butikk på Slependen. Gamle lysrørarmaturer og halogen/metallhalogen spotlights er byttet ut, og butikken er oppgradert til Coops supermarkedkonsept, Coop Mega. I kjedens flotteste butikker tilbys et stort vareutvalg, lokalmat og ferskvarer som fisk, kjøtt og bakervarer. Norlux har levert belysningskonsept og løsninger som følger butikkens profil. Se resultatet her.

Fra inngangspartiet ledes kunden inn i butikken av den lineære armaturen Ledline og møtes av den frodige Frukt & Grønt-avdelingen. Her er det ønske om en behagelig belysning som fremhever fersk frukt og grønt på en optimal og innbydende måte. Den iøyenfallende sorte armaturen Ufo B, nedhengt fra strømskinne og plassert i et grid, gir jevnhet og fleksibilitet i grunnbelysningen. Sorte Lobus spotlights lyser opp frukt og grønt, mens sorte Lata Wall II wallwashere lyser opp motiver og tekst over innredning.

Belysningen sørger for at farger og ferskhet vises godt. Fargetemperaturen er tilpasset varene i avdelingen, og høy CRI-verdi sikrer korrekt fargegjengivelse.

Sjømat-avdelingen er et levende og spennende element hvor havet er tatt med inn i butikken. Her opplever kunden en vegg med havbunnmotiv og innfelte akvarier. Vi fikk i oppdrag å tilføre mer liv til veggen. Dette løste vi med to skinnemonterte LED-projektorer som skaper en effektfull illusjon av bevegelse i vann. Se video under.

Bak ferskvarediskene fokuserer vi på å kombinere godt arbeidslys og optimal belysning og fremheving av ferskvarer. LED-Panel gir meget gode arbeidsforhold, og montert med sirkulær ramme myknes uttrykket. Over disker henger de dekorative kobberfargede pendlene Crux, mens en kombinasjon av downlightene Ceto og Zeta Mini lyser opp ferskvarer og motiv på bakvegg. Lata Wall II wallwashere lyser opp motiver og tekst over innredning.

Allmennbelysningen i salgsareal (tørrvareavdeling) er bygget opp med Norlux Trunk LED Light.
Disse er plassert sentrert mellom reoler og montert 3,6 meter over gulv. Med wide beam lysspredning sikres jevn og god belysning fra øverste til nederste hylle. Effektbelysning, i form av Lobus spotlights, er montert i samme skinnesystem og lyser opp utstilte varer på endehyller.

Øl/Spesialøl har fått en stor avdeling i butikken. Området fremheves med innfelte Zeta Mini downlights i tak som allmennbelysning, og sorte skinner med Lobus spotlights lyser opp varer.

I kasseområdet har Mega ønsket et nytt lyskonsept. Lineære armaturer er byttet ut med sirkulære Galactic pendler med store lysende flater. Pendlene er spesiallakkert i Coop Mega sin grønne profilfarge. Microprismatisk skjerm med lav UGR betyr lav blending samtidig som de gir mye lys, og de er montert i et system som sikrer god og jevn belysning i området og arbeidslys for de ansatte i kassene. Pendlene er levert med DALI Dim slik at de kan dimmes ned til ønsket lysnivå.

Har du lysrørarmaturer i dine lokaler? All produksjon av lysrør er nå forbudt, og disse fases ut. Snakk med oss om oppgradering av din belysning. Vi tilbyr gode, energieffektive belysningsløsninger, og vi har erstatningsprodukter for lysrørsarmaturer på lager. Les mer om utfasingen her.

Les mer om Retail her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Jon Anders eller finn din kontaktperson her.

PRODUKTER FRA DETTE PROSJEKTET

Galactic C Pendant

Plafond

Galactic C

Ufo B High Bay

Industri og Arena

Ufo B High Bay 70W

Crux Pendant

Pendel

Crux Pendant

LED-projektor

ADJ H2O IR LED-Projector

Spotlight

Lata Wall II

Spotlight

Lata Wall II

Spotlight

Lobus Spotlight

Spotlight

Lobus Spotlight

Downlight

Zeta Mini

Downlight

Ceto Fixed

Innfelt Armatur

LED-Panel

Tilbehør

Panel Circle Frame

Trunk

Lineære armaturer

Trunk

Industri og Arena

Stream C

Industri og Arena

Z Line

Lineære armaturer

Ledline

SE FLERE PROSJEKTER

Vis flere prosjekter