Tid for å bytte til LED-armaturer

Utfasing av lysrør

Tid for oppgradering av belysningsanlegget

I august 2023 trådte et forbud i kraft som innebærer at T5- og T8-lysrør fases ut fra det europeiske markedet. Forbudet mot kvikksølv har til nå hatt et unntak for lyskilder. Dette unntaket gjelder ikke lenger. EU-direktivet (RoHs) medfører at det ikke lenger er lov å produsere T5- og T8-lysrør. I tillegg startet utfasing av kompaktlysrør (CFL) allerede i februar 2023.

Les mer om utfasingen i denne artikkelen fra Miljødirektoratet.

Bytt ut belysningen din nå. Med våre energieffektive armaturer og rett lys på rett sted kan vi senke energikostnaden for belysning med minst 50%. Etter befaring utfører vi en energikalkyle og setter opp et belysningsforslag. Vi leverer løsninger hvor produktene har integrerte LED-moduler for optimal lysspredning og lavt energiforbruk til riktig pris. Vi samarbeider med kjente komponentleverandører som Philips, Osram og Tridonic for å kunne tilby det beste av LED-moduler og drivere.

Vi har et stort kontaktnett av installatører over hele landet, og vi besørger at montering blir utført på en tilfredsstillende måte uten å være forstyrrende for kunder og normal drift.

Spørsmål om utfasingen?

Kontakt oss på 33 30 10 80 eller post@norlux.com