Norlux Retail

GANT Store Bogstadveien

Sentralt i handlegaten Bogstadveien finner vi nå nye GANT Store. Norlux sørget for belysning og lydanlegg da ærverdige Nordseth klesforretning ble bygget om til nye stilfulle lokaler for GANT. Bli med på omvisning og se resultatet.

Vi finner GANT Store i Bogstadveien 37. Bygget, som også har huset skøytehelten Oscar Mathiesen, har mye historie i veggene. I en årrekke la handlende på Majorstua veien innom Nordseth klesforretning. Tidene forandrer seg, og da GANT tok over var det behov for ombygging og fornying av lokalene. Det som møter oss nå, er en butikk som utstråler stil og kvalitet. Her møtes tradisjon og moderne løsninger.

Inngangsparti
Utendørs har valget falt på den diskrete downlighten Cold 5 Outdoor som, sammen med Rod Midi Spotlights i utstillingsvinduene, skaper et lyst og innbydende inngangsparti som leder kundene inn i butikken.

Herreavdelingen
GANT ønsket en total fornyelse av lokalene. Samtidig måtte begrensninger med tanke på gammel bygningsmasse tas hensyn til. Grundige befaringer og gjennomgang av GANTs butikkonsept ble utført. På bakgrunn av dette utarbeidet vår prosjektleder et forslag til lysplan og armaturer.

Med lav takhøyde var det behov for armaturer som gir svært godt lys uten å ta for stor plass i himlingen. Den innfelte spotlighten Aram Maxi Double er ideell til dette formålet. Den kan benyttes både som downlight og som spotlight vinklet mot siden. Takflaten ser samtidig ryddig og harmonisk ut, slik at taket ikke stjeler oppmerksomhet fra klærne.

GANT startet som skjorteprodusent tilbake i 1949. Korrekt fargegjengivelse er viktig både for tradisjonelle hvite skjorter og mer fargerike plagg. Norlux leverer selvsagt belysning med høy CRI-verdi slik at fargene på klærne oppfattes riktig.

Disk
Med inntrukket lyskilde gir Cold 5 downlight godt arbeidslys for de ansatte uten å blende.

Innfelt lydanlegg
Norlux har levert fullt lydanlegg til butikken. Her har valget falt på In-Ceiling innfelte høyttalere og forsterker fra Sonos Architectural by Sonance. Kvalitetslyd skaper god atmosfære og bidrar til en positiv handleopplevelse.

Prøverom
I området i og ved prøverom er lyset noe dempet for å skape en roligere følelse for kunden. Utenfor prøverommene benyttes diskrete Cold 5 downlights. Inne i prøverommene gir Ceto Fixed downlight godt lys uten å blende. Lys med korrekt fargegjengivelse sikrer også her at kunden ikke får feil oppfattelse av fargene under prøving.

Dameavdeling
I andre etasje finner vi dameavdelingen. Her benyttes samme armaturer som i underetasjen. Spotlighten Aram Maxi Single benyttes for å lyse opp GANTs store G ved trappen.

Kontakt oss
Trenger du belysning til ditt prosjekt? Kontakt oss og hør hvordan du kan redusere utgifter med energieffektive belysningsløsninger.

Utfasing av lysrør
All produksjon av lysrør er nå forbudt. Snakk med oss om rehabilitering av ditt belysningsanlegg. Vi har erstatningsprodukter og kostnadsbesparende løsninger. Les mer om utfasingen av lysrør her.

Les mer om Retail her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Jon Anders eller finn din kontaktperson her.

PRODUKTER FRA DETTE PROSJEKTET

Downlight

Aram Maxi Double Square

Downlight

Aram Maxi Single Square

Spotlight

Rod Midi Spotlight

Downlight

Ceto Fixed Downlight

Downlight

Cold 5 Outdoor Downlight

Downlight

Cold 5 Downlight

Audio

Sonos In-Ceiling Speakers by Sonance

Audio

Sonos Amp

SE FLERE PROSJEKTER

Under Armour Stockholm

Under Armour

I kombinasjon med avslappende kontraster og spennende lyseffekter i innredningen, har vi hjulpet med å skape en butikkopplevelse som løfter Under Armours varemerke. Arbeidet med å få en optimal og…
Les mer om prosjektet Under Armour
Vis flere prosjekter