Norlux Commercial Project

Hogsnes Helsehus

Norlux leverer løsninger for offentlige bygg. Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Vår oppdragsgiver, Tønsberg Kommune, ønsket et bygg med hotellfølelse. Inngangspartiet skulle være innbydende, og den samme følelsen skulle gå igjen i alle deler av bygget – både korridorer og oppholdsrom. Se hvordan vi løste oppgaven.

Bygget er på hele 14 000 m² og er utformet i seksjoner/nabolag med skjermede uteområder. Det føyer seg naturlig inn i omgivelsene, og det er en integrert del av lokalmiljøet. Barnehage og lysløyper er rett utenfor døren. Uteområdet er opparbeidet med belysning, stier, dammer og rekreasjonsområder. Helsehuset har også egen café som er åpen for alle.

Vår avdeling, Commercial Project, sto for lysplaner og belysning til prosjektet. Blant produktene som ble valgt, kan vi trekke fram den lekre Galactic C i hvit som bygger oppunder hotellfølelsen i de større fellesarealene ved trapper. I resepsjonen finner vi Tony Pendant som gir et flott lys over disken. LED-striper og vegglampen Duhr i sort og gull gir et eksklusivt og moderne preg i korridorene.

Bygget har 120 beboerrom. Her er det valgt LED-paneler med sirkulær ramme som grunnbelysning. Kontorer og vaktrom er utstyrt med Benu Office nedhengt kontorarmatur.

Hogsnes Helsehus har også Spa-rom hvor beboerne kan koble av med flerfarget «stjernehimmel» ved hjelp av RGB-fiberoptikk som lyser opp i tilfeldige mønstre i taket.

Arkitekt: Norconsult
Utførende entreprenør: WK Entreprenør
Installatør: Moer Installasjon
BAS: Stian Marthinsen og Faruk Dokara
Prosjektert 2019 av: Erika Uchermann
Selger: Jørn Karlsen
Lysleveranse: 2021-2022
Overlevert: Januar 2023
Størrelser: 14 000 m²

Les mer om Commercial Project her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Jørn eller finn din kontaktperson her.

SE FLERE PROSJEKTER

Vis flere prosjekter