Norlux Retail

Olympia Sport

Vi gratulerer Olympia Sport med nye flotte lokaler. Norlux hadde gleden av å levere belysningen da en av Norges største frittstående sportsbutikker skulle flytte på seg. Se bildene og bli med på en tur rundt i lokalene.

Olympia Sport er en kjedeuavhengig sportsbutikk med spesialkompetanse innen ski, sykkel, løp og padling. Helt fra oppstarten i 2005 har butikken utenfor Tønsberg vært en institusjon både i lokalmiljøet og for tilreisende mosjonister og utøvere. Behovet for større lokaler og lagerplass har imidlertid vokst, blant annet som følge av økende salg via Olympia Sports nettbutikk. Norlux er stolte av å ha vært med på reisen da Olympia Sport realiserte drømmen om ny, storslått butikk på 2000m2 et steinkast unna de gamle lokalene.

Vi tar deg med på en liten omvisning. Pullertene Arke leder deg gjennom uteområdet og gir lys ved benker. Tube Wall gir et diskret lys til fasaden, mens inngangspartiet lyses opp av Auriga Downlight. Innenfor dørene møtes vi av et stort, åpent butikklandskap over tre plan. Her dras det nytte av dagslys fra store vindusflater som, der takhøyden er størst, kombineres med de lyssterke spotlightene Ray Maxi. I underetasjen kan sykler og ski leveres inn til service.

På andre plan finner vi friluftsavdelingen. Her får du klær fra Amundsen, og den gamle polarhelten er også fremtredende i butikkinnredningen. Peiskroken har rustikke møbler, og et reinsdyrhode pryder veggen. Zoom Spotlight bringer fram detaljer.

Olympia Sport har fire olympiske gull på eiersiden. Innfelt i glassdisken kan kundene studere et utvalg medaljer og Knut Holmanns vinnerkajakk i tre. Til lyssettingen er Zoom Spotlight benyttet.

Butikken har tette bånd med utøvere og klubbmiljøer. Therese Johaugs verdenscuptrofé og VM-medalje er utstilt og belyst av Lobus Spotlight. Videre i langrennsavdelingen kombineres T-Line lineær armatur og Lobus Spotlight. T-Line gir jevnt godt lys og fungerer også som ledelys. Lobus Spotlights fremhever produktene, og vi opplever et dynamisk spill mellom lys og skygge.

Olympia Sport er en av verdens største enkeltforhandlere av HOKA. I tredje etasje finner vi tredemølle for løpsanalyse og et rikt utvalg sko. Produktene fremheves av T-Line og Lobus. I prøverommene besørger Lobus Spotlight godt lys og korrekt fargegjengivelse på klærne.

I sykkelverkstedet gir T-Line godt arbeidslys til butikkens Shimano-sertifiserte mekanikere. Sliping av struktur og preparering av ski stiller ekstra krav til beskyttelse mot støv og fukt. IP65-klassifisering gjør industriarmaturen Stream C til et optimalt valg i skiverkstedet.

I kontorene benyttes innfelte LED-Paneler.

Olympia Sport fokuserer på kunnskap. Det samme kan vi si i Norlux. Vår kunnskap gjør at vi kan tilby optimalisert belysning og energieffektive løsninger som kutter ned på driftskostnadene.

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Kontakt oss og hør hvordan du kan redusere utgifter med energieffektive belysningsløsninger.

All produksjon av lysrør er nå forbudt. Snakk med oss om rehabilitering av ditt belysningsanlegg. Vi har erstatningsprodukter og kostnadsbesparende løsninger. Les mer om utfasingen av lysrør her.

Les mer om Retail her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med Jan Ivar eller finn din kontaktperson her.

PRODUKTER FRA DETTE PROSJEKTET

Spotlight

Ray Maxi Spotlight

Spotlight

Lobus Spotlight

Spotlight

Zoom Spotlight

Lineære Armaturer

T-Line

Downlight

Leila Downlight

Innfelt armatur

LED Panel

Industri og Arena

Stream C

Kjøkken og Bad

Pluto

Downlight

Auriga Downlight

Utendørs belysning

Tube Wall Single

Utendørs belysning

Arke Bollard

Utendørs belysning

Coxa

SE FLERE PROSJEKTER

Vis flere prosjekter