Norlux Commercial Project

Gullhaug Torg 5

Norlux leverer belysningsløsninger for moderne, grønne bygg. Sentralt i Nydalen finner du Gullhaug Torg 5 – et fremtidsrettet kontorbygg på 13400 m² fordelt på 6 etasjer. Bærekraftsnivå er i fokus, og bygget er sertifisert BREEAM-NOR Excellent og energiklasse A. Se hvordan Norlux bidrar med energieffektiv belysning.

Gullhaug Torg 5 eies av Avantor og leies ut til IT-selskapet Crayon. Det er lagt til rette for oppdeling i ulike leiearealer, og Avantor ønsket en fleksibel belysningsløsning som ikke var låst til innredningen, og som kunne tilpasses nye leietakere. Dette løste vi ved å bruke strømskinner gjennomgående i alle etasjene. Montert i grid gir strømskinnene gode tilpasningsmuligheter.

Over arbeidsplasser benyttes den lineære armaturen Force Plus. I fellesarelaer, gangsoner og som effektbelysning på veggflater og gjenstander falt valget på Lobus Spotlight.

På mesaninene er det i hver etasje fellesområder med kaffestasjoner. Her finner vi den smale sylindriske pendelen Tony – også denne montert i strømskinne for fleksibilitet.

Små møterom/stillerom er prosjektert med den sirkulære pendelen Halo. Samtidig som den tilfredsstiller alle krav, bringer Halo et dekorativt element inn i kontormiljøet.

Glassfasaden med store vindusflater gir mye naturlig lys, men også behov for god solskjerming. Dette har entreprenør Betonmast løst med en kombinasjonen av Heat Mirror folie og ConverLight dynamisk elektrokrom solskjerming.

Byggets miljøprofil kommer også til syne i kjelleren, hvor bilgarasje er valgt bort til fordel for sykkelparkering med mulighet for sykkelvask og service. Her benyttes garasje-/industriarmaturen Stream.

I kjelleren finner vi også garderober med dusjer og tørkerom, garderobeskap og behandlingsrom. Her benyttes LED-panel og Leila downlight.

Beliggenhet: Oslo
Arkitekt: Arcasa Arkitekter
Areal bygg:13 400 m²
Areal tomt: 3 500 m²
Miljøprofil: BREEAM NOR Excellent
Eier: Avantor
Elektro: Hauge Elektro
Ferdigstilt: 4. kvartal 2022

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Snakk med oss. Vi kan energieffektiv belysning og har løsninger for både nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Les mer om Norlux Commercial her.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Trenger du belysning til ditt prosjekt? Vi hjelper deg med løsninger tilpasset dine behov. Snakk med oss eller finn din kontaktperson her.

PRODUKTER FRA DETTE PROSJEKTET

Skinnemontert Ø70-150

Lobus Spotlight

Lineære armaturer

Force Plus

Pendel

Tony Pendant

Pendel

Halo Pendant

Utendørsbelysning

Avior Zoom

Downlights

Leila C Downlight

Industri og arena

Stream C

Innfelte armaturer

LED-Panel

SE FLERE PROSJEKTER

Korniveien 3

Korniveien 3

Korniveien 3 er et kontor og lagerbygg på Barkåker, utenfor Tønsberg, hvor byggefirmaet iBygg AS holder til. Belysningen skulle være en kombinasjon av «noe kult» i kontordelen og funksjonelt i…
Les mer om prosjektet Korniveien 3
Vis flere prosjekter